Page content

Trainingen en workshops voor organisaties

Begin bij jezelf

Resultaat wordt bereikt als mensen de beslissing hebben genomen dat zij ervoor willen gaan. Dit klinkt logisch en u heeft er als organisatie ook belang bij dat uw klanten of uw team uw doel ook als één van hun doelen gaan ervaren. Daarom is het belangrijk dat de workshops en trainingen die uw mensen volgen, allereerst gericht zijn op het ontwikkelen van een goed gevoel.

Kansmakers

Vanaf 2008 begeleiden wij mensen om in beweging te komen met interventies die gericht zijn op het ontwikkelen van ‘er weer zin in hebben‘.  Iedere workshop of training is opgebouwd volgens drie principes:

1. Energise: ontwikkelen van een kansrijk gevoel bij jezelf en het team
2. Create: persoonlijke acties om jouw doelen of team doelen te bereiken
3. Inspire: ben jij in de flow? … dan inspireer je automatisch elkaar

Inspiratie, er gebeurt wat !

Wij hebben o.a. programma’s ontwikkeld voor teams, werkzoekenden, outplacement groepen , scholieren en statushouders. Onze trainers stralen in de eerste plaats hun eigen inspiratie en plezier uit =  in-spirit zijn.

Gebaseerd op ‘anders doen’ en ervaring

Anders doen, cursisten verrassen en inzichten meegeven. Eind 2016 stond de teller op ruim 14.000 ontmoetingen met kandidaten in onze coaching, workshops en trainingen. Daarnaast verzorgen een opleiding in coachen, bieden we online producten aan via Blended Learning en geven inspirerende workshops

Klik hier voor het overzicht van onze trainingen

Contact

Iedere situatie vraagt om een maatwerk, afgestemd op uw behoefte. Graag komen wij u meer vertellen.
Hier vindt u onze contactgegevens

 

Comment Section

0 reacties op “Trainingen en workshops voor organisaties

Plaats een reactie


*