Page content

Workshop inspiratiedag Creatief Visualiseren. Create your own life

 workshop creatief visualiseren van Ik verander

 

 

 

 

 

 

 

 

” welkom bij een inspiratiedag van opzettelijk creëren.
Je gaat vandaag ervaren hoe je kunt bereken wat je wilt en wat je iedere dag daaraan kunt doen.
Ook ga je een gidssysteem inzetten om krachtig op het spoor te blijven van wat jij wilt.
En het is vooral de  FUN met elkaar vandaag, die je bij jouw succes gaat brengen”

Met de Workshop Creatief Visualiseren ga je jouw eigen toekomst creëren

Dit is hoe de dag Creatief Visualiseren begint, een dag met vooral veel doen. Na deze dag weet je alles van een krachtige aanpak om in jouw ervaring te laten komen wat jij wilt:  financiële vrijheid, waardevol werk, een liefhebbende partner, je eigen praktijk, jouw lievelingsauto …..vul het maar in.  Ervaar deze dag ook als een dag uit voor jezelf, of als teambuilding event voor jouw bedrijf.

Voor wie

Voor nieuwsgierige ondernemende mensen die STOP roepen tegen de huidige omstandigheden en weten dat ze het anders willen. Die openstaan om bewust aan hun doelen, vrijheid en geluk te willen werken en inspiratie nodig hebben om te beginnen. Voor bedrijven die met al hun medewerkers op een dieper niveau gaan werken aan voldoening. Voor coaches en trainers die Creatief Visualiseren als een nieuwe invalshoek in hun aanpak willen toevoegen.

Wat ga je doen

Eerst maak je kennis met de universele energie en de basisprincipes van deze levenswijze. Je past direct toe wat je leert en ervaart hoe het is om te voelen. Vervolgens leer je verfijningen toe te passen en geven wij een leesadvies om verder te groeien en te ervaren. Het is een intensieve dag waarin je een sterke basis legt die life changing is; allereerst voor jezelf.

Wat bereik je

Als ondersteuning van jouw acties zet je Creatief Visualiseren in, en ervaar je de kracht van het universum. Je kunt vanuit het NU bewust werken met de levensenergie. Je hebt een vertrekpunt waar je vanuit verder gaat ontdekken. Je zet Creatief Visualiseren in voor jezelf en voor anderen om je heen. Je kunt Creatief Visualiseren uitleggen aan anderen, en als coach de basisprincipes en oefeningen toepassen bij de begeleiding van jouw klanten.

Certificaat

Deelnemers die de cursusdag hebben afgerond ontvangen een certificaat met daarop de onderdelen die behandeld zijn

Jouw investering

Een dag
Prijs: 197,50  Euro. incl BTW, lunch en een boek
Locatie: Gouda

Maak contact via onze contactpagina

 

 

 

Ervaringen deelnemers

workshop-creatief-visualiseren-ervaringen-deelnemers-003workshop-creatief-visualiseren-ervaringen-deelnemers-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

workshop-creatief-visualiseren-ervaringen-deelnemers-002