Page content

Creatief visualiseren voor bedrijven. Teams en Creatief Visualiseren

teamdoelen-halen-met-creatief-visualiseeren

   Versterk elkaar in de goede flow en haal de doelen

Voor wie

Creatief visualiseren voor bedrijven is onze training die het meest bij bedrijven en organisaties verandert. Creatief visualiseren is life changing omdat het oude patronen opheft. Het is een workshop waarin iedereen deelneemt. Van magazijnmedewerker tot directeur. Dat is noodzakelijk om met elkaar in de energie te komen, die maakt dat dingen op een gemakkelijke manier gaan gebeuren. Als die energie zich bevindt bij het ‘succes voelen’, dan komt er succes. Als de energie zich bevindt bij ‘moeilijke tijden’ of ‘onrust’, dan komen er moeilijke tijden en onrust. Net als bij ons individueel geldt ook voor een organisatie of team: zo binnen, zo buiten.

Creatief visualiseren is weten wat je wilt, dit voor je zien en het zo sterk voelen dat het lijkt alsof het er al is.

De aanpak

Creatief visualiseren wordt als vanzelfsprekend gebruikt in de topsport. Voor veel mensen echter lijkt het een wollig gedoe dat al helemaal niets te doen heeft met zaken doen. Daarom laten we jullie allereerst ervaren hoe de uitstraling van positieve én negatieve energie o n m i d d e l l i j k werkt. Daarna gaan alle medewerkers met zichzelf aan de slag. Je leert de inzichten achter creatief visualiseren en past deze op je eigen situatie toe. Vervolgens kiezen alle deelnemers met elkaar een bedrijfsdoel en maken dit doel visueel. We spreken tenslotte met elkaar af hoe je thuis je eigen doel en op het werk het gezamenlijke doel energie gaan geven.

Dit alles gebeurt in een training van een dag. Een maand later komen we een ochtend bij elkaar om de uitwerking en de resultaten te delen. Daarna blijven jullie de aanpak te verfijnen en nieuwe doelen stellen.

De locatie en de investering

Bij de training creatief visualiseren voor bedrijven is er een maximum van 35 personen per keer. Creatief visualiseren wordt gegeven op uw locatie, omdat op uw locatie de toekomst vorm krijgt.  De training wordt gegeven door twee ervaren trainers van Wijswerk. De kosten per training bedragen €2500,- excl. BTW.  Neem contact met ons op voor meer informatie . Klik HIER

 

Lees ook:

Mindfulness voor op het werk