Page content

Ik verander wat ik denk. Ik verander wat ik voel. Ik verander wat ik ervaar

 

Ik verander wat ik denk

Denk-kracht is jouw grootste kracht. Deze kracht zorgt voor de veranderingen die jij meemaakt. Zowel de veranderingen die je als negatief ervaart als de positieve veranderingen die je graag ziet gebeuren.

Meestal reageren wij direct op de realiteit om ons heen. Bijvoorbeeld: te weinig geld, geen werk of een ongeschikte partner. Als wij hierover nadenken en de focus richten op de ongewenste situatie, dan geven wij deze situatie energie. Denken is energie. Wat je energie geeft, dat groeit. Dus, wat wil je dat er meer wordt? Het gebrek aan iets of nu juist de aanwezigheid van iets dat je wilt.

Ik verander wat ik denk betekent dat je het moment herkent dat je denkt aan wat je niet wilt en dit verandert in bewust denken aan wat je wel wilt.

 

 

Ik verander wat ik voel

Wat je denkt maakt hoe jij je voelt. Jouw gevoel is daardoor de bewaker over wat jij denkt en waar jouw energie naar toe gaat. Heb je een slecht gevoel, dan denk je aan de on-gewenste situatie. Voel jij je angstig, verdrietig, boos of gefrustreerd, dan houd je de situatie in stand waarbij dit gevoel is ontstaan.

Deze emoties zijn soms nodig om een gebeurtenis te verwerken. Ik verander wat ik voel betekent dat hetgeen wat je voelt, herkent als een signaal om te kiezen:  om je zo te blijven voelen of om je aandacht te richten op iets dat prettiger voelt.

Ik verander wat ik ervaar

Wat je voelt, straal je uit. Jouw uitstraling trekt een meewerkende energie aan die ervoor zorgt dat jouw ervaringen afgestemd zijn op wat je uitstraalt. Op het moment dat je denkt, zegt ” ik wil meer geld” en je voelt daarbij het gebrek aan geld, dan zal jouw realiteit gaan passen bij het gebrek aan geld en zal dit gebrek blijven ontstaan in je leven. Ik verander wat ik ervaar betekent dat jij bepaalt wat je ervaart.

Ik verander  NU

Meestal schep jij ervaringen on-bewust. Vanaf NU  kun je jouw gevoel gebruiken om te herkennen waar jouw energie heen gaat. Je kunt vanaf NU jouw energie gaan richten op de situatie ie je wilt. Begin hier NU mee en jouw gezondheid, financiën, vriendschappen, werk en woonsituatie beginnen NU te veranderen.

Ik verander NU betekent dat je NU kiest voor de prettige ervaringen door NU zoveel als mogelijk hieraan te denken.

 

Tips om je te verdiepen

Gebruik coaching voor je eerste stap
Lees over de wet van aantrekking

Lees over creatief visualiseren

 

 

All the best

Rob van Wijswerk